عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

عربستان بزرگ‌ترین تامین‌کننده نفت چین

اداره گمرک چین اعلام کرد در ماه میلادی که گذشت عربستان اولین تامین‌کننده نفت این کشور بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۴ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱ - 2022 October 24
کد خبر: ۱۵۵۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، واردات نفت چین از روسیه در ماه سپتامبر ۲۲ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد کرد؛ اما همچنان کمتر از میزان واردات نفت از عربستان سعودی ماند.

آمار اداره کل گمرک چین روز دوشنبه نشان داد که صادرات نفت روسیه به چین از طریق خط لوله سیبری شرقی اقیانوس آرام و صادرات دریابرد از بنادر اروپایی و خاور دور، در سپتامبر بالغ بر ۷.۴۶ میلیون تن معادل ۱.۸۲ میلیون بشکه در روز بوده است.

این آمار (۱.۸۲ میلیون بشکه در روز) در مقایسه با ۱.۹۶ میلیون بشکه در روز در ماه آگوست و رکورد حدود دو میلیون بشکه در روز در مه، کاهش داشت.

میزان واردات از عربستان سعودی در سپتامبر، به ۷.۵۳ میلیون تن معادل ۱.۸۳ میلیون بشکه در روز رسید که در مقایسه با ۱.۹۹ میلیون بشکه در روز در آگوست و نسبت به سال گذشته نیز ۵.۴ درصد کاهش داشت.

عربستان سعودی در مدت ۹ ماه نخست، با مجوع ۶۵.۸۴ میلیون تن صادرات نفت به چین، بزرگترین تامین کننده نفت چین باقی ماند که نسبت به گذشته یک درصد کاهش داشت. حجم صادرات روسیه به ۶۴.۲۶ میلیون تن رسید و در رتبه دوم قرار گرفت.

تصمیم اخیر گروه اوپک‌پلاس برای کاهش تولید ۲ درصدی تولید نفت به تنش در روابط ریاض و واشنگتن به عنوان متحدان نزدیک منجر شده و از سویی دیگر روابط ریاض و پکن را افزایش داده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده